Меню
Количка

Блог RSS Feed

14 май Най-добрите слънцезащитни продукти, според STIFTUNG WARENTEST  и отговаря  ли цената на качеството?
0 98
Наближава този така любим на всички сезон и слънцето бавно, но сигурно си прокрадва път към нас. Време е обаче да помислим за качествената защита на к..
20 окт. Бодито като стил на обличане. Известни личности, които го предпочитат
neta 0 456
Историята на бодито е много интересна. То се заражда като част от тренировъчните костюми през 50-те и 60-те години на миналия век. Използвали са го ос..
24 авг. ДА ПОГОВОРИМ ЗА ДАНТЕЛАТА ИЛИ КАКВО Е ЧУВСТВОТО ДА НОСИШ ИЗКУСТВО!
neta 0 381
Когато говорим за дантелата, може би най-точно бихме я описали с думите: Да носиш изкуство. Високо ценено изкуство, пренесено върху облеклото ни. Зага..
28 юли ДАМСКОТО БОДИ КАТО ГОРНО ОБЛЕКЛО. ИДЕИ ОТ ЕВОНИ ЗА РАЗЛИЧНИ ВИЗИИ
neta 0 396
Дамското боди – до скоро считано само като бельо, се наложи трайно като горно облекло в ежедневието на всяка жена. Как стана това ли? През последните ..
08 юни СЛЪНЦЕЗАЩИТАТА В ПОЛЗА НА ЗДРАВЕТО
neta 0 401
Градусите се покачват стремглаво и юнското слънце весело пече. Сигурни сме, че вече сте избрали подходящ бански костюм за лятото на 2022 година. Снабд..
18 май МОДНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ ПРИ БАНСКИТЕ ПРЕЗ ЛЯТО 2022
neta 0 325
Лятото...любимият сезон. И как да не го обичаш - слънце, море, коктейли? До астрономическото лято остава около месец. Но морето не чака календара - то..
21 апр. ВЕЛИКДЕН – ТРАДИЦИИ И ОБИЧАИ В РАЗЛИЧНИТЕ ДЪРЖАВИ
neta 0 853
Отиде си Цветница, дойде Велика седмица, велик е всеки ден от нея! Възкресение Христово е един от най-големите християнски празници с богата история. ..
30 март ГОТОВА ЛИ Е КОЖАТА ВИ ЗА ЛЯТОТО?
neta 0 254
Така чаканото лято с бленуваните топли и дълги дни е съвсем близо. Време е да се подготвите и да положите нужните грижи за мечтаната гладка и копринен..
25 март ТОП МОДНИ АКСЕСОАРИ ПРОЛЕТ-ЛЯТО 2022
neta 0 341
Топлите дни наближават, а подновяването на гардероба е задължителна стъпка към самочувствието ни. Следвайки актуалните за сезона модни тенденции в обл..
16 март КАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА РАЗЛИЧНИТЕ МАТЕРИИ?
neta 0 289
Искате любимите Ви дрехи да са все така запазени и да изглеждат като нови, за да ги ползвате със самочувствие дълго време, нали? Е, това не е невъзмож..
09 март 17-3938 VERY PERI Е НОВИЯТ ЦВЯТ НА PANTONE ЗА 2022 Г. И ТОЙ Е УНИКАЛЕН!
neta 0 390
Какво е Pantone и защо те определят цветовете на годината?Pantone Inc., (произнася се Пантон) е американска компания, която е най-известна със своята ..
02 март ЗА НАЙ-ЖЕНСКИЯ ПРАЗНИК
neta 0 365
Наближава 8 март - известен на всички като Международен ден на жената, а в България празнуваме и денят на майката! Съвсем скоро ще празнува Тя – стихи..
23 февр. КАКВО МОЖЕМ ДА СПОРТУВАМЕ ПО ВРЕМЕ НА КАРАНТИНА?
neta 0 298
Ситуацията, в която ни постави Covid19 е извънредна и за голям период от време. Дали сме поставени под карантина, дали доброволно се изолираме, дали р..
09 февр. ЗА ВИНОТО, ЛЮБОВТА И ОЩЕ НЕЩО...
neta 0 324
Ето че вече започнахме да броим дните и на втория месец за тази година. Наближава 14 февруари – ден познат на всички като празник на любовта. Някои го..
02 февр. ЦВЕТОВИ МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ПРОЛЕТ-ЛЯТО 2022
neta 0 239
Цветовете през предстоящите пролет-лято 2022 ни носят нужните оптимизъм и позитивизъм, като целят докосването до природата и желаната нужда от свобода..
19 ян. ЗАЩО ПАМУКЪТ Е ЛЮБИМАТА НИ МАТЕРИЯ И КАКВО Е OEKO-TEX® STANDARD 100
neta 0 325
Памукът е най-старото познато култивирано растение в човешката история. Използван още в древни времена, памукът е сред най-масовите влакнодайни култур..
12 ян. НОВА ГОДИНА - НОВИ ЦЕЛИ! СЪВЕТИТЕ НА EVONI.BG
neta 0 219
Повечето от нас възприемат новата година като ново начало, момент на преосмисляне на житейски събития, ценности, мечти, цели. Въпреки, че местенето на..
06 ян. МАГИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРАЗНИЦИ
neta 0 263
С настъпването на новата година, в България се празнуват три последователни празника, символизиращи вярата, сплотеността и надеждата за едно ново и по..
Показва 1 до 18 от 18 (1 страници)