Дамското боди – до скоро считано само като бельо, се наложи трайно като горно облекло в ежедневието на всяка жена. Как стана това ли? През последните години има една модна тенденция при облеклата и тя се нарича комфорт! Бодито е изключително удобна и мултифункционална дреха, която може да се комбинира по безкрайно много начини за постигане на различен ефект.

Представяме Ви няколко вдъхновяващи идеи за модни комбинации, чрез които ще се чувствате стилно, комфортно и модерно.

 

Как да постигнем делови ефект?Съчетанието на изчистено, памучно боди с подходящи панталон или пола, както и сако изглежда стилно и елегантно. Комбинациите са подходящи за всяка бизнес дама, обичаща да се чувства комфортно през дългия работен ден, изпълнен с много задачи.

 

 

Спортна и ежедневна визия? Няма проблем!Свойствата на памукът да „диша“ и да абсорбира влага, правят памучното боди перфектен избор за спортуване или за комфортна почивка у дома. Позволете на мекотата му да Ви обгърне и да Ви помогне да се почувствате удобно в кожата си.


Секси градски стил?! Мисията възможна!


Необходимо е само да допълните с Вашите любими аксесоари, за да получите секси и бляскава визия. Шапка, чанта и колан правят чудеса!

Тъй като съвременната жена има много роли и задачи в живота и ежедневието си, от Evoni.bg сме създали перфектното боди за всяка една визия, защото всяка жена заслужава да се чувства комфортно и удобно.