Лятото...любимият сезон. И как да не го обичаш - слънце, море, коктейли? До астрономическото лято остава около месец. Но морето не чака календара - то ни зове! Времето ще ни подарява подходящи дни за плаж. Жаждата за плажни приключения е на лице. Затова нека се ориентираме с кратък преглед на актуалните модни тенденции при банските костюми. Те са един от най-важните елементи в плажната мода.

Освен красота и стил, банският трябва да е удобен и съобразен с фигурата. Списъкът с актуални модели не е кратък, но затова пък има за всеки по нещо. Дава се възможност за избор между модели, цветове и материи, които ни връщат дори в минали епохи. Цели бански, половинки от две части, изрязани бикини, с висока талия, спортни горнища, с декоративни отвори, твърди сутиени и т.н. Изборът е голям и имате свобода за комбинация между различните стилове.

Банските с дълбока талия могат да се съчетават с почти всички модели горна част. Целите изрязани бански са идеален актуален модел за всяка фигура.

Материите тази година са доста нестандартни, добавя се избор между имитации на кадифе, кожа, велур, с грапава повърхност и текстура и водещият деним. За плаж или плажно парти, блещукащата материя със сигурност ще Ви придаде шик. Има богат избор за прикриване на недостатъци или просто внасяне на доза екстравагантност на плажа. Можете да се отличите с ресни, мрежа, декоративни верижки, волани, колани и катарами. Плетените материи не са нещо ново, но са утвърдени и носят загадъчност и леко закачлив вид. Разнообразете с волани своя плажен стил и му придайте женственост. Бъдете забележими с изцяло плетен бански, или пък отделни елементи от него, които имат прикрепени мидички по тях. Измежду ярките, наситени, пъстри и неонови модели, класическият снежно-бял бански винаги е забележим. Част от тенденциите от предишни сезони са все още актуални. Банските с цветен принт са едни от най-модерните щампи за годината. С един поглед Ви изстрелват на върха на модната стълбичка - животинският принт (тип сафари или джунгла), заедно с точките, карето, геометричните фигури или неонови цветове.


Флората и фауната пренесени върху банските в съчетание с красотата на женските тела са безспорен хит. Неоновите цветове от улицата се пренасят на пясъка. Палитрата е богата на нюанси -  мандарина, лайм, портокал, бонбонено розово и други. Ярките цветове дават възможност на красивия загар на кожата да изпъкне още повече. Бъдете весели и смели със завърналите се точки. Завършете избора си, както сметнете за добре, съчетавайки различни цветове и форми. Създайте приключения с цветове и мотиви. Приковете погледите, чувствайки се удобно и секси с новите универсални модни тенденции на плажния подиум или около басейна. Съчетавайте смело и бъдете себе си!