Топлите дни наближават, а подновяването на гардероба е задължителна стъпка към самочувствието ни. Следвайки актуалните за сезона модни тенденции в облеклото, няма никакъв шанс да пропуснем аксесоарите. Не съществува завършен външен вид без аксесоари. Те са детайлът, който създава перфектния стайлинг.

Пролетта и лятото са все по-близо и слънчевите лъчи ще ни огряват все повече и повече. В такъв случай очилата са едни от най-необходимите аксесоари. Освен че са необходимост, те са изключително актуален завършек на вашата визия. Из модните подиуми могат да се наблюдават множество тенденции и марки, но има няколко открояващи се тренда - слънчеви очила с неонови стъкла, тънки рамки и правоъгълни форми, очила с бяла рамка и очила с черна рамка, като последните определено подхождат на всички и могат да се комбинират с всякакво облекло. При слънчевите очила ще важи следното, колкото по-екстравагантни, толкова по-добре.
Друг важен аксесоар са бижутата. Сред открояващите се тенденции при бижутата също се забелязва обръщане към 90-те и смелост в избора на този тип аксесоари. Гривни, обеци, пръстени, колиета - накъде без тях?! Бижутата, които ще ни внасят блясък ще бъдат с цветни камъни или флорални мотиви, ще се носят колиета тип верижки, а мидите и рапаните ще бъдат фаворити както при гривните, така и при герданите. Много актуални за пролет-лято 2022г. ще са бижутата с много цвят по тях - разнообразни, пъстри и забелязващи се. Но акцентът определено ще пада върху големите обеци. Завръщат се и леко позабравените чокъри, както и бижутата тип талисмани и големите цветни пръстени.


Друга неизменна част от тоалета на дамите са часовниците. Те също като очилата са ни необходимост, но пък са и така красиви, че определено са „бижутата“, без които не можем. Модните акценти при часовниците не се различават особено много от тези на другите аксесоари. Циферблат и каишка, но не какви да е, а с много цвят! Ще се наблюдават не само класическите черно и бяло, а ярка палитра от свежи цветове. Този функционален аксесоар може да бъде съобразен с външния вид и да имате няколко различни стила. Класически с кръгли и големи циферблати, спортни със силиконови каишки, елегантни кожени или метални каишки, декорирани със скъпоценни камъни или циферблат с рисунки по него...на пазара има толкова голям избор от часовници за всеки вкусКоланите, привидно незначителни, категорично са едни от най-силно финализиращите и често срещани аксесоари. Широки или тънки, от кожа или от плат, освен че придават завършек също така, помагат да се прикриват несъвършенствата, като едновременно придават модерен вид и удобство на облеклото Ви.

Както споменахме обръщаме поглед към 90-те, осъвременявайки модата и носим по себе си все повече цвят и чрез всеки един детайл и се подготвяме с подходящите аксесоари, които да ни придружават през дългите топли дни изпълнени с настроение и усмивки.