Историята на бодито е много интересна. То се заражда като част от тренировъчните костюми през 50-те и 60-те години на миналия век. Използвали са го основно гимнастичките и балерините, защото предоставя комфорт и свобода на движение. През 70-те години преминава от сцената към гардероба на жените по света, като неизменна част от тяхното облекло. Така остава и до днес, когато може би няма жена, която да не го използва в ежедневието си. Считано до скоро като долна дреха или бельо, днес на бодито се отдава заслужена почит, която му позволява да изпъква като горна дреха. Много от световните знаменитости го използват, за да разнообразят своя аутфит, както и да прикрият някои дребни несъвършенства. Кои са най-големите почитателки?

На първо място – няма как да не отбележим Ким Кардашиян.

 


Риалити звездата несъмнено обича да използва различни видове бодита в своите визии и често е забелязвана именно с такова облекло. Тя умее добре да го използва както в ежедневието си, така и за специални случаи.

Друга известна дама е певицата Риана – тя често е забелязвана с бодита на разходка или за своите сценични изяви.


 


Разбира се, тя предпочита по-различни и екстравагантни модели, за разлика от красивия модел Бела Хадид, която предпочита изчистени, ежедневни линии.
Какъвто и да е твоят стил на обличане, от Evoni.bg имаме подходящото боди за теб. Разгледай нашите модели тук.