Меню
Количка

КЛИНОВЕ

Evoni дълъг зелен термо клин с коланНепрозрачен, дълъг, термо клин, който създава приятно усещане за мекота и комфорт -  топъл и приятен за кожата ти!Тясна кройка - изработена от еластична термо матеря, която прилепва по тялото и оформя секси, по-слаба и красива фигура.Моден клин, който не е са..
29.95 лв. без ДДС:24.96 лв.
Evoni дълъг термо клин с колан в графитНепрозрачен, дълъг, термо клин, който създава приятно усещане за мекота и комфорт -  топъл и приятен за кожата ти!Тясна кройка - изработена от еластична термо матеря, която прилепва по тялото и оформя секси, по-слаба и красива фигура.Моден клин, който не е..
29.95 лв. без ДДС:24.96 лв.
Evoni дълъг термо клин с колан в черноНепрозрачен, дълъг, термо клин, който създава приятно усещане за мекота и комфорт -  топъл и приятен за кожата ти!Тясна кройка - изработена от еластична термо матеря, която прилепва по тялото и оформя секси, по-слаба и красива фигура.Моден клин, който не е ..
29.95 лв. без ДДС:24.96 лв.
Evoni дълъг термо клин с ластик в черноНепрозрачен, дълъг, термо клин, който създава приятно усещане за мекота и комфорт -  топъл и приятен за кожата ти!Тясна кройка - изработена от еластична термо матеря, която прилепва по тялото и оформя секси, по-слаба и красива фигура.Моден клин, който не е..
29.95 лв. без ДДС:24.96 лв.
Evoni by Z.D. кожен спортен клин метално лилавоУдобен, мек клин с висока талия и широк колан, който ще прикрие и най-дребните несъвършенства и ще извае твоя стегнат силует.Изработен от еластична, лека, непрозрачна кожа, за максимален комфорт и удобство. Това го прави перфектен избор за разходка, ..
79.95 лв. без ДДС:66.63 лв.
Evoni by Z.D. кожен спортен клин тъмно среброУдобен, мек клин с висока талия и широк колан, който ще прикрие и най-дребните несъвършенства и ще извае твоя стегнат силует.Изработен от еластична, лека, непрозрачна кожа, за максимален комфорт и удобство. Това го прави перфектен избор за разходка, сп..
79.95 лв. без ДДС:66.63 лв.
Evoni by Z.D. кожен спортен клин черен матУдобен, мек клин с висока талия и широк колан, който ще прикрие и най-дребните несъвършенства и ще извае твоя стегнат силует.Изработен от еластична, лека, непрозрачна кожа, за максимален комфорт и удобство. Това го прави перфектен избор за разходка, спорт..
79.95 лв. без ДДС:66.63 лв.
Evoni by Z.D. телесен къс гащеризонИзчистен, къс гащеризон, който ще се превърне в твоя най-добър приятел във фитнеса, за джогинг, йога или у дома.Универсален модел, с изрязано деколте с дебели презрамки в горната част и къси крачоли над коляното.Изработен е от плътна памучна материя и еластан ..
89.95 лв. без ДДС:74.96 лв.
Evoni by Z.D. черен къс гащеризон
Горещ продукт
Evoni by Z.D. къс черен гащеризонИзчистен, къс гащеризон, който ще се превърне в твоя най-добър приятел във фитнеса, за джогинг, йога или у дома.Универсален модел, с изрязано деколте с дебели презрамки в горната част и къси крачоли над коляното.Изработен е от плътна памучна материя и еластан – ..
89.95 лв. без ДДС:74.96 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
За да Ви предложи по-добро изживяване, този сайт използва бисквитки.