Меню
Количка
НОВО
Виж тук
Бъди в перфектна форма
с нашите спортни предложения
Готова ли си?

Нови продукти

Бъди бляскава и неотразима с облеклата и бельото на EVONI – почувствай се добре! Всяка жена с добър вкус избира да е винаги на висота и да изглежда безупречно! Във външният вид всичко трябва да бъде стилно и красиво, дори и на местата, които не са видими директно за окото или даже когато спим. Определено тук можем да отнесем доброто дамско бельо, боди, нощниции пижами. Те не само ще подобрят настроението Ви, но ще се почувствате по-уверени и съблазнителни. На сайта на evoni.bg ще намерите елегантно и стилно бельо и бодита. Имате чудесна възможност да изберете качество на отлични цени!
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 80 ЛЕВА

Промо продукти


Защото стилът е нещо, без което не можем!
Всяка седмица тук ще откриваш нашите нови промо предложения, с които да се чувстваш секси и удобно! Довери се на нашите изящни кройки и качествени материи и им позволи да те обгърнат с мекотата си! Следи ни и в социалните мрежи, за да разбираш веднага за актуалните ни оферти.

Кои сме ние?

EVONI – ние знаем как да ви накараме да се чувствате добре!
EVONI е в крак с най-новите модни тенденции и ги отразява в ефектни модели с разнообразни стилове и размери за всички поводи.
ЕВОНИ (EVONI) е собствена марка за бодита и мода за жени и деца. Ние произвеждаме нашите продукти по високи стандарти и продаваме само дрехи, които сме тествали и за които е установено, че са добри. Ние създаваме всички облекла с много любов − това е отлична причина да надникнете в нашия онлайн магазин и да разгледате каталога ни.
При нас ще намерите колекции от бодита с отлично качество и стил, дамско бельо – потници, корсажи, прашки, бикини, боксери и дамски комплекти, както и нощници и пижами, които са представени в различни цветови гами и материи.

На 10.07.2023 г. „АВЕЛЛИ” ООД стартира изпълнението на Договор за финансиране по Програмата за икономическа трансформация към Националния план за възстановяване и устойчивост №BG-RRP-3.005-5509-C01/10.07.2023 г., проект „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия”.
Проектът е получил финансиране от Европейския съюз чрез инструмента NextGenerationEU. Инвестицията по Проекта е насочена към Маркетинг в социални медии (social media marketing), включително управление на PPC (pay-per-click) реклама.
Обща стойност: 15 600.00 лева, от които 15 600.00 лева европейско съфинансиране.

Начало:13.07.2023 г.
Край: 10.07.2024 г.