Меню
Количка

ДАМСКО БЕЛЬО

Дамско бельо от EVONI – верен приятел на всяка жена

Дамското бельо е един от най-важните елементи в гардероба на съвременната и модерна жена. В нашия онлайн магазин за бодита и дамско бельо са представени различни варианти. В evoni.bg ще откриете красиво и функционално дамско бельо:

  • ПРАШКИ, БИКИНИ И БОКСЕР
  • КОРСАЖИ И ПОТНИЦИ
  • ДАМСКИ КОМПЛЕКТИ

Като представителки на прекрасния пол можете да изберете сред опциите, представени в каталога ни от дамско бельо, фокусирайки се на своя вкус и особености на тялото. Ние от ЕВОНИ вярваме, че точно тези аксесоари трябва да бъдат не само красиви, но и наистина удобни. Правилно подбрано бельо – това е гаранция за увереност и отлично настроение.

Evoni.bg предлага дизайнерско дамско бельо с отлично качество, което може да си позволи всяка жена. Ще намерите в онлайн магазина голям брой различни модели дамско бельо: потници и корсажи, дамски боксерки, бикини и прашки, както и дамски комплекти за всеки вкус. Цената в много случаи е ключов фактор при избора на всяко облекло. В момента евтино бельо може да се купи във всеки магазин. Въпреки това, ние Ви съветваме да изберете правилната марка: EVONI – дамско бельо от качествени материали и функционални модели, за да получите едновременно комфортно и красиво бельо.

В каталога за дамско бельо на EVONI са представени качествени, удобни и красиви модели на достъпни цени. Модерният ни и стилен асортимент ще зарадва всяка дама. Имате избор, както сред ежедневни практични модели, така и избор на дамски облекла за специални, вечерни случаи. За всекидневна употреба ще е подходящо приятно меко памучно бельо, а за специален повод идеалният вариант ще са дантелени бикини, корсажи и дамски комплекти в съчетание с дантела.

Дамското бельо е основна и задължителна част от женския гардероб. За да изглеждате женствена, да сте желана и да бъдете уверена в себе си във всяка ситуация, ние от EVONI създаваме и подбираме най-добрите модели, които да Ви дават изключително удобство и самочувствие! В онлайн магазина за дамско бельо и бодита на ЕВОНИ  ще откриете дамско бельо – дамски комплекти, бикини, боксерки, прашки, потници и корсажи, които скриват недостатъците на фигурата и подчертават основните ѝ достойнства. Бельото за жените, освен практичност и удобство, е най-важното оръжие за съблазняване, то прави интересно тялото и още по-привлекателно.

АКО ЗА ВАС БЕЛЬОТО Е ВАЖНА ЧАСТ ОТ СТИЛНИЯ ИМИДЖ, ОСВЕН ТОВА:

  • следите модата и тенденциите;
  • за Вас е важно да усещате луксозния допир на това, което не се вижда от всеки;
  • Вие сте естет и обичате красивите неща;
  • за Вас е важна хармонията във всеки детайл, идеалната кройка, комфорт и високо качество;
  • получавате удоволствие от докосването до приятно материали;

— тогава този сайт е за Вас и Ви каним да се запознаете с нашите продукти и да купите бельо на EVONI!

Нашите модели са проектирани така, че да можете да изберете модел и дизайн бельо, подходящо за всички дрехи в гардероба Ви. Богата палитра от цветове дава възможност лесно да играете с аутфитите, а иновативни качествени материали – памук с копринен и дишащ ефект, изящни дантели, Ви карат да се чувствате превъзходно!

От  ЕВОНИ знаем какво иска всяка жена и създаваме невероятни колекции от бельо, съобразени с всяко настроение.

Купи елегантно дамско бельо за всеки ден и за специални поводи от evoni.bg!

Evoni 3 броя боксери BLACK Evoni 3 броя боксери BLACK
Горещ продукт
Evoni 3 броя боксери BLACKДамски бельо в практичен сет - трите дамски боксерки в черно оформят хубаво дупе при всякаква фигура.Удобни памучни бразилиани от 90% памук и 10% еластан - широкият колан гарантира максимален комфорт и удобство.Бейсик боксери с дискретен шев - не се очертават под рокли, пол..
22.95 лв. без ДДС:19.13 лв.
Evoni 3 броя боксери DESERT Evoni 3 броя боксери DESERT
Горещ продукт
Evoni 3 броя боксери DESERTДамски бельо в практичен сет - трите дамски боксерки в бяло, телесно и капучино оформят хубаво дупе при всякаква фигура.Удобни памучни бразилиани от 90% памук и 10% еластан - широкият колан гарантира максимален комфорт и удобство.Бейсик боксери с дискретен шев - не се очер..
22.95 лв. без ДДС:19.13 лв.
Evoni 3 броя боксери OCEAN Evoni 3 броя боксери OCEAN
Горещ продукт
Evoni 3 броя боксери OCEANДамски бельо в практичен сет - трите дамски боксерки в сиво, светло синьо и зелено оформят хубаво дупе при всякаква фигура.Удобни памучни бразилиани от 90% памук и 10% еластан - широкият колан гарантира максимален комфорт и удобство.Бейсик боксери с дискретен шев - не се оч..
22.95 лв. без ДДС:19.13 лв.
Evoni 3 броя бразилиани BLACKДамски бельо в практичен сет - трите дамски бразилиани в черно ще допренесат комфорт във всеки твой ден.Удобно бельо от 95% памук и 5% еластан.Бейсик високи бразилиани с дискретен шев - не се очертават под рокли, поли и тесни панталони.Дишащо памучно бельо - подходящо в ..
22.95 лв. без ДДС:19.13 лв.
Evoni 2 броя дантелени бразилиани бяло+черноДамско бельо в практичен сет - двете дамски бразилиани са подходящи за всеки ден.Удобно бельо 95% памук и 5% еластан в комбинация с нежна дантела.Високи бразилиани с дискретен шев - не се очертават под рокли, поли и тесни панталони.Дишащо памучно бель..
19.95 лв. без ДДС:16.63 лв.
Evoni комплект от 2 броя бразилиани в черно Evoni комплект от 2 броя бразилиани в черно
Горещ продукт
Evoni 2 броя дантелени бразилиани BLACKДамско бельо в практичен сет - двете дамски бразилиани в черно са подходящи за всеки ден.Удобно бельо 95% памук и 5% еластан в комбинация с нежна дантела.Високи бразилиани с дискретен шев - не се очертават под рокли, поли и тесни панталони.Дишащо памучно бельо ..
19.95 лв. без ДДС:16.63 лв.
Evoni 2 броя дантелени бразилиани вино + червеноДамско бельо в практичен сет - двете дамски бразилиани са подходящи за всеки ден.Удобно бельо 95% памук и 5% еластан в комбинация с нежна дантела.Високи бразилиани с дискретен шев - не се очертават под рокли, поли и тесни панталони.Дишащо памучно ..
19.95 лв. без ДДС:16.63 лв.
Evoni комплект от 2 броя бразилиани капучино + вино Evoni комплект от 2 броя бразилиани капучино + вино
Горещ продукт
Evoni 2 броя дантелени бразилиани капучино и виноДамско бельо в практичен сет - двете дамски бразилиани са подходящи за всеки ден.Удобно бельо 95% памук и 5% еластан в комбинация с нежна дантела.Високи бразилиани с дискретен шев - не се очертават под рокли, поли и тесни панталони.Дишащо памучно бель..
19.95 лв. без ДДС:16.63 лв.
Evoni комплект от 2 броя бразилиани шампанско + петрол Evoni комплект от 2 броя бразилиани шампанско + петрол
Ново Горещ продукт
Evoni 2 броя дантелени бразилиани шампанско + петролДамско бельо в практичен сет - двете дамски бразилиани са подходящи за всеки ден.Удобно бельо 95% памук и 5% еластан в комбинация с нежна дантела.Високи бразилиани с дискретен шев - не се очертават под рокли, поли и тесни панталони.Дишащо паму..
19.95 лв. без ДДС:16.63 лв.
Evoni 2 броя дантелени бразилиани бяло + екрюДамско бельо в практичен сет - двете дамски бразилиани в бяло и в шампанско са подходящи за всеки ден.Удобно бельо - 95% полиамид и 5% еластан - от нежна дантела.Привлекателни бразилиани с дискретен шев - не се очертават под рокли, поли и тесни панталони...
19.95 лв. без ДДС:16.63 лв.
Evoni 2 броя дантелени бразилиани BLACKДамско бельо в практичен сет - двете дамски бразилиани в черно са подходящи за всеки ден.Удобно бельо - 95% полиамид и 5% еластан - от нежна дантела.Привлекателни бразилиани с дискретен шев - не се очертават под рокли, поли и тесни панталони.Меко, дантелено бел..
19.95 лв. без ДДС:16.63 лв.
Evoni 2 броя дантелени бразилиани циклама + виноДамско бельо в практичен сет - двете дамски бразилиани във вино и в циклама са подходящи за всеки ден.Удобно бельо - 95% полиамид и 5% еластан - от нежна дантела.Привлекателни бразилиани с дискретен шев - не се очертават под рокли, поли и тесни пантало..
19.95 лв. без ДДС:16.63 лв.
Показва 1 до 12 от 27 (3 страници)