Меню
Количка

Условия за доставка

Приемане на заявки

Заявки към evoni.bg се приемат 24 часа, 7 дни в седмицата чрез онлайн формата за поръчки на сайта.

Можете да поръчате и на телефон  +359 878 69 44 88 в рамките на работния ден (Понеделник – Петък, 10:00 часа–16:00 часа). 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Доставка

·        Доставката на поръчките се осъществява в рамките на 1-2 дена от приемането на Вашата поръчка със Спиди.

·        Всяка поръчка ще бъде потвърдена чрез телефонно обаждане или e-mail.

·        Доставките се извършват в цялата страна до посочен от Вас офис или адрес.

·        Цената на доставката е БЕЗПЛАТНА за поръчки надхвърлящи сумата от 80 лева!

·        Ние не носим отговорност за забавяне на доставките по вина на транспортиращата фирма.

При допълнителни въпроси се свържете с нас на телефон +359 878 69 44 88 или през формата за контакти в раздел „Контакт с нас“ на сайта ни.

Ще се погрижим да останете доволни!

Плащане на поръчката

Към момента можете да заплатите Вашите поръчки чрез:

·        наложен платеж при получаването й


Връщане и замяна на стоки

evoni.bg предлага възможност да върнете получения от Вас продукт (поради неправилно избран размер или друга причина) и да получите заплатената от Вас сума обратно – при условие, че продуктът бъде върнат в оригиналния му вид, запазена фабричната опаковка и етикети. >>> Връщане на продукти

Продуктите, подлежащи на връщане са тези, които не са носени и не са преминали никаква допълнителна обработка – гладене, пране, сушене, рязане и други действия, нарушаващи целостта на продукта, както и премахване на съпътстващите продукта оригинални етикети. Разходите по връщането на продукта/продуктите са изцяло за сметка на клиента

Ако състоянието, в което ни връщате продукта или продуктите, не отговаря на горепосочените условия, ЕВОНИ ще Ви го/ги върне, а сумата за закупуването става невъзвратима.

При връщане на продукт или подмяна на продукт с друг модел или друг размер, куриерските услуги са за сметка на Купувача. В случаите на дефектна стока или объркан продукт, доставката е  за сметка на Продавача.

Възстановяването на заплатена сума за закупен продукт се извършва след приемане на пратката от наша страна и след като се уверим в нейната цялост в срок от 7 (седем) календарни дни.

Може да върнете закупения продукт/и в рамките на 14 (четиринадесет) календарни дни от деня на получаване на продукта на следния адрес:

Град: Пловдив

До: Офис на СПИДИ 276 бул. „Освобождение“ 31

Получател: Авелли ООД

Телефонен номер: 0887 878 69 44 88

Моля, попълнете коректно и пълно формата за Връщане на продукти.

Щом получим от Вас изпратеният за подмяна продукт/продукти, и ако отговарят на горепосочените условия за цялост, заплатената сума ще бъде възстановена по банков път или продукта заменен. Срок за възстановяване – до 10 работни дни.